Et kraftigt jordskælv på 7,9 på Richter-skalaen har ramt tæt på Nepals hovedstad Katmandu. Mange meldes dræbt og et stort antal bygninger er styrtet sammen. Telefonnettet er brudt sammen og lufthavnen er lukket, så det er svært at få et overblik over situationen.

Røde Kors har længe arbejdet med katastrofeforebyggelse i Nepal. Derfor har vi allerede nu 10.000 lokale Røde Kors frivillige i gaderne, der kan yde førstehjælp og lede efter overlevende i murbrokkerne. Samtidig har vi sørget for forsyninger til 40.000 mennesker i form af tæpper, køkkengrej og presenninger, som er klar til at blive delt ud til de berørte.

Men behovet for hjælp er større endnu. Når du starter din egen indsamling, er du med til at gøre en forskel for de uskyldige ofre for katastrofen, som har brug for humanitær hjælp. Pengene fra din indsamling går til Røde Kors’ hjælpearbejde i Nepal.

Du kan både som privatperson og virksomhed starte din egen online indsamling. Sæt et mål for din indsamling og inviter familie, venner, kolleger og samarbejdspartnere til at give et bidrag. Vi har gjort det let at sprede budskabet via e-mail, facebook og andre sociale netværk. Din indsamling kan følges live, og dine venner kan skrive en kommentar til din profil, når de donerer et beløb.

Sammen kan I være med til at gøre en stor forskel. Det er hurtigt og nemt at starte din egen indsamling.

Tusind tak!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close