GoRed 2017 - Årets iværksætterkonference  

Bootstrapper du din tilværelse lige nu? Men vil du virkelig gerne med til årets iværksætterkonfence? Så start din egen indsamling og optjen din billet til GoRed 2017.

Når din indsamling til fordel for Røde Kors runder 250 kroner har du optjent din billet til GoRed 2017, som afholdes den 1. juni i Lokomotivværkstedet i København.

Vi har gjort det let for dig at samle ind, hvad enten du er privatperson eller virksomhed. Det eneste du skal gøre er, at starte din egenindsamling her og tjen din billet ind på ægte startup manér – gennem dit netværk!

På konferencen vil du møde nogle af Danmarks dygtigste iværksættere. De går på scenen med deres personlige historier fra livet som iværksætter og deler deres op- og nedture med dig.

Samler du flest penge ind på din egenindsamling, får du én times sparring med Tommy Ahlers.
Samler du mere end 3.000 kroner ind, giver vi, sammen med billetten til GoRed, også to billetter til et valgfrit arrangement fra Tikko.

Du har indtil 15. maj til at starte din egenindsamling og nå de 250 kr. Efter d. 15. maj kan du stadig modtage donationer og være med i konkurrencerne.  

Vi takker for din indsats, og glæder os til at se dig på GoRed 2017!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close