Hver dag risikerer desperate flygtninge livet ved at sejle over Middelhavet i dårlige og overfyldte både. De flygter fra krig og gru, fra bomber, snigskytter og meningsløs vold mod uskyldige. Flugten tværs over havet er lang og farefuld, og mange både når aldrig frem.

Hver dag ankommer tusindvis af sultne og forkomne flygtninge til de syd- og østeuropæiske strande. Til græske ferieøer og til Italien, Bulgarien, Makedonien og Serbien. Vi møder dem med tæpper, mad, tøj og lægehjælp. Og vi hjælper dem i gang med at bearbejde de voldsomme oplevelser, de har været igennem.

Men behovet er stort, og vi har hårdt brug for din hjælp. Når du starter din egen indsamling, er du med til at give en sikker havn til bådflygtningene. Pengene fra din indsamling er øremærket til Røde Kors’ hjælpearbejde over for flygtningene, der kommer til Syd- og Østeuropa. Vi sørger for at pengene ender der, hvor der er allermest brug for dem. 

Du kan både som privatperson og virksomhed starte din egen online indsamling. Sæt et pengemål for din indsamling, og inviter familie, venner, kolleger og samarbejdspartnere til at give et bidrag. Vi har gjort det let at sprede budskabet via e-mail, facebook og andre sociale netværk. Din indsamling kan følges live, og dine venner kan skrive en kommentar til din profil, når de donerer et beløb.

Sammen kan I være med til at gøre en stor forskel, når du hurtigt og nemt starter din egen indsamling.

Tusind tak!

Your browser is out-of-date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

Close